img_0059

Overvejer du at spare penge på varmeregningen?

Vi foretager alle former for efterisolering, bl.a. efterisolering af loft, krybekælder, facade, hulmur m.v. – alt arbejde omkring isolering udføres af erfarne isoleringsspecialister.

Få besøg af vores isoleringsekspert

Kan mit hus med fordel efterisoleres? Hvilke muligheder har jeg for efterisolering? Hvordan fungerer det med håndværkerfradraget? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores autoriserede isolatør og få en vurdering af, om dit hus med fordel kan efterisoleres. Ring og aftal en tid på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular.

  Ja tak til isoleringsbesøg

  mtag

  Vi bruger altid de bedste produkter

  Vi følger løbende med i udviklingen på markedet og vores isoleringsspecialister deltager løbende i kurser og uddannelsesforløb, hvor de opdateres på de sidste nye metoder og produkter inden for isolering. Derfor kan du være sikker på, at vi bruger lige netop det produkt og den metode der på det givne tidspunkt anbefales til netop dit hus.

  I øjeblikket bruger vi primært EPS-isolering og wet-spray (vådspray), som er nogle af de mest moderne isoleringsmaterialer på markedet.

  EPS er fremstillet af flamingo og bruges blandt andet i følgende sammehænge.

  • I betonelementer
  • Til opfyldning af krybekælder
  • I tunge ydervægge
  • Til udvendig isolering af flade tage.

  Når vi bruger wet-spray, er det typisk til efterisolering af for eksempel kældervægge, skunke, skillerum og krybekældre.

  Mtagisolering ApS er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører aldrig, før vores kunder er 100% tilfredse med det aftalte arbejde.

  Autoriseret indblæser

  God rådgivning, gode priser og godt håndværk

  Vi lægger stor vægt på god rådgivning, så du får den optimale isoleringsløsning. Vi er kendte for vores gode håndværk og attraktive priser og har et stærkt team af erfarne specialister i isolering.

  Få et gratis konsulentbesøg eller ring på 23 27 40 11 for en uforpligtende snak om mulighederne for efterisolering af dit hus.

  Vi holder til i Ebeltoft, og kører i hele landet.