350125954_3499469356989453_71545556273320082_n

Få en lavere varmeregning!

Vi har +20 års erfaring i hulmursisolering. Din garanti for et godt arbejde og en sikker besparelse.

Spar mange penge med hulmursisolering!

Mtagisolering har et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med at lave hulmursisolering. Vi kan derfor sikre en hulmursisolering, der er både hurtigt, effektivt og professionelt udført. Ring på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular, for et tilbud på hulmursisolering.

  Ja tak til isoleringsbesøg

  mtag

  Pengene er tjent hjem efter bare 2-3 år

  Hulmursisolering er en af de mest effektive former for efterisolering, hvis man skal se på det i kroner og ører. I langt de fleste tilfælde er pengene til en hulmursisolering tjent hjem efter bare 2-3 år – det kan derfor godt betale sig at bruge noget tid og nogle penge på at lave denne form for isolering.

  Sådan foregår hulmursisolering

  • Med hulmursisolering kan du hurtigt og effektivt spare på varmen.
  • Ved hulmursisolering blæses der isoleringsmaterialer ind i hulrummet mellem ydermur og indermur.
  • Isoleringen holder på varmen og sænker din varmeregning.

  Mtagisolering holder til i Ebeltoft i Jylland, imellem Grenå, Randers og Århus. Men det skal ikke afholde dig fra at tage kontakt til os, da vi glædeligt hulmursisolerer og isolerer i hele Danmark.

  Ring til og og forhør om mulighederne 23 27 40 11 .

  Hulmursisolering er nemt at gå til – vi laver nogle små huller i fugerne mellem husets mursten, hvor igennem isoleringsmaterialet blæses ind igennem hullerne. Dernæst lukker vi fugerne igen, og dit hus er nu hulmursisoleret, uden nogen form for spor.

  Hos Mtag er vi eksperter i at udføre hulmursisolering med både ESP og grafitbelagt flamingoperler, hvor der tilsættes lim ala Neopixel – begge er to anerkendte typer af isolering.

  Ring endelig til os og forhør om mulighederne 23 27 40 11.

  Ofte ser vi familier, som har fået en al for høj elregning, som næsten ikke er til at betale. Her råder vi til at få testet huset godt igennem for bl.a. om der er hulmursisoleret, om der er generelt nok isolering, om isoleringen bør udskiftes. Dette kommer vi også meget gerne og er behjælpelige med. Vi holder til I Ebeltoft i Jylland, men vi har mange gange været både i Århus, Vejle, Kolding, Horsens, Billund og Esbjerg for at hulmursisolere. Disse er blot et udpluk af de steder vi isolerer.

  Mtagisolering ApS er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører aldrig, før vores kunder er 100% tilfredse med det aftalte arbejde.

  Autoriseret indblæser

  Vi holder til i Ebeltoft, og kører i hele landet.