image0000002

Hvad siger du til en lavere varmeregning?

Vi er specialister i loftisolering og andre efterisoleringsopgaver i loftrum.

Loftisolering

Hos Mtagisolering har vi et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med at lave bl.a. loftsisolering. Vi udfører isolering af loft både på nye huse, men foretager også efterisolering. Ring på telefonnummer 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med loftsisolering.

  Ja tak til isoleringsbesøg

  mtag

  Få vores isoleringsekspert ud på besøg

  Er du i tvivl, om mulighederne for isolering af loftet på dit hus? Så få vores autoriserede isolatør ud – gratis og uforpligtende – og få en vurdering af, om dit loft med fordel kan efterisoleres. Vi er altid klar til at hjælpe, så du ringer bare på 23 27 40 11

  Sådan udføres en loftsisolering

  Ved en loftsisolering blæses løst granulat ud på loftet, så det lægger sig i alle huller og hulrum. Udlægning af isoleringen foregår hurtigt og effektivt – normalt vil arbejdet kunne laves på ½-1 dag.

  Isoleringen pumpes op på loftet med en maskine. Det sker via en slange, hvilket gør at vi ikke sviner. Typisk vil det være nødvendigt at sikre ventilationen på loftet inden vi går i gang. Dette tager vi os gerne af, så loftet efter udlægning af granulat fortsat er korrekt ventileret.

  Pengene igen efter 2-3 år

  Efterisolering af loftet er en af de mest effektive former for efterisolering, hvis man ser på det i kroner og ører. I langt de fleste tilfælde er pengene til en loftsisolering tjent hjem efter kun 2-3 år – det kan derfor godt betale sig at bruge energi og penge på at få lavet denne type efterisolering.

  Kilde: SparEnergi / Energistyrelsen

  Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud

  Hos Mtagisolering lægger vi stor vægt på at yde en god service og den bedste rådgivning, så du får den optimale isoleringsløsning. Vi er kendte for at levere godt håndværk til attraktive priser.

  Få et gratis konsulentbesøg eller ring på 23 27 40 11 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med loftsisolering.

  Mtagisolering ApS er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører aldrig, før vores kunder er 100% tilfredse med det aftalte arbejde.

  Autoriseret indblæser

  Vi holder til i Ebeltoft, og kører i hele landet.