tagpap-bg-lg-1

Forlæng levetiden på dit tagpap

Har du et hus med et tag af tagpap, der er ved at være slidt og stå over for en udskiftning, så har vi en løsning. Vi kan forlænge tagets levetid både billigt og effektivt med en tagpapbehandling.

Tagmembran behandling

Få en gratis besigtigelse af dit nuværende tag og hør mere om de muligheder, der er for at forlænge levetiden på netop dit tagpap med en membranbehandling.

  Forlæng dit tags levetid

  mtag

  Effektiv behandling med membran

  Mange vælger at få skiftet tagpappen på deres hus, når den er ved at være slidt. Der findes dog en billigere løsning, der er mindst ligeså effektiv. I stedet for at skifte hele taget, kan man nemlig blæse en membran ud over taget, som gør at taget bliver tæt.

  En membran fungerer som beskyttelseslag mod fugt, kemikalier eller anden forurening. En membran tætner effektivt, der hvor det er nødvendigt at holde uønskede elementer væk.

  Sådan foregår en membranbehandling

  En tagpapbehandling med membran udføres i fire trin og starter ligesom med en tagmaling med en grundig rensning af taget, hvor alle urenheder fjernes:

  • Taget renses ned
  • Reparation af eventuelle lommer mv.
  • Grunder kommes på
  • 1-2 gange membranbehandling, alt efter behov

  Mange års erfaring med tagmembraner

  Vi har mange års erfaring med tagpap – både med at vurdere dets stand samt med at renovere tagpaptage. Vores dygtige team af taglæggere er eksperter i tagpap, du kan derfor trygt regne med et flot og holdbart resultat, når vi har været i gang.

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvorvidt dit tag kan have gavn af en behandling med membran.

  Mtagisolering ApS er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører aldrig, før vores kunder er 100% tilfredse med det aftalte arbejde.

  Vi holder til i Ebeltoft, og kører i hele landet.