tagrens-bg-lg

Tagmaling og afrensning

Forlæng tagets levetid med en gang afrensning og tagmaling. Efter nogle år slides den oprindelige tagmaling af, og det er her nedbrydningen begynder, hvis ikke man sørger for at vedligeholde med maling af taget. Tagmaling kan bruges til både eternittage og til betonteglsten.

Forlæng tagets levetid med maling

Vedligeholder du dit tag med afrensning og maling, kan du udskyde udskiftning af taget i mange år. Der er derfor god økonomi i at få lagt en gang tagmaling med jævne mellemrum.
Når du får malet taget, kan du forlænge levetiden helt op til 10-15 år. Det er altså en rigtig god investering at få malet taget på dit hus, hvis malingen er slidt.

Mange års erfaring med tagmaling

Inden vi går i gang med maling af dit tag, renser vi taget først. Dermed sikrer vi, at overfladen holder på tagmalingen. Vi har mange års erfaring med maling af tage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvorvidt dit tag egner sig til tagmaling.

  Få et godt tilbud på Tagrens og Maling i dag!

  mtag

  Flot tag med maling

  Tagmaling forlænger ikke kun tagets levetid, malingen giver også et fantastisk flot tag, som gør dit hus til en nydelse at se på. For ikke at tale om den værdi, du tilfører med et vedligeholdt og nymalet tag. Tagmalingen giver stærk overflade på taget, der bevarer og beskytter taget i mange år fremover.

  Mtagisolering ApS er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører aldrig, før vores kunder er 100% tilfredse med det aftalte arbejde.

  Vi holder til i Ebeltoft, og kører i hele landet.